Idre Fjäll sprinten stod jeg over for ikke at få ødelagt hælene i det stenede terræn. 1. dagen gik lige “bag” Idre fjeldbyen. Det var et detaljerigt kort med en skrænt jeg blev væk på – troede jeg læste kurverne og de 2 små moser, jeg skulle have passeret på vej til 2 – korrekt. Intet passede, og der var ikke noget at læse sig ind på. Bevoksningsgrænsen kunne ligge hvor det skulle være der hvor jeg var.

Resten af vejen var jeg forsigtig, og kom rimeligt af sted på stregen med kun et pr kroge lige før posterne.

Idre Fjäll 3 dages 2. dagen.

Vi startede 1 km længere mod syd end der hvor starten gik på Fjällorienteringen på Nipfjället. Det var lige ovenfor trægrænsen i et ujævnt terræn med mange kurvedetaljer – skrånende mod SØ. Små træer og buske gjorde sigten dårlig på stort set hele banen, så – præcision. 2 vejvalg så det ud til til 1. posten højre eller venstre om noget der så mere tæt ud i midten. Jeg tog højre – det var desværre et der kom ind i tættere bevoksning længere fremme, så det var mest en del at føle sig frem og tage pejling af stenuren ovenfor (til højre på strækket). Botaniserede en 3 min. før jeg fandt posten. Resten af babeb OK med et par små kroge før 4, 6 og 7. Jeg var godt tilfreds med at have fundet rundt med kun ca 5 min. tidstab. 7eren var godt gemt i en mikro slugt. Alle de brune prikker mellem/ved posterne 3, 4, 5 og 7 er bare klipper der stikker op – mere eller mindre ujævnt – det skal man lige lære.

3. dagen var med stævneplads ved Buru søen, hele banen i et område uden veje og stier – bortset fra et lille stykke utydelig sti hel i den anden ende af (øst) kortet – der var også en vej (lige udenfor mit udklip). Det var et område med meget bedre sigt end 2. dagen, men stadig med mange sten og en del blokterræn. Hård at komme frem i, og lidt flere højdemeter. Løb godt med en enkelt krog på ½ min ved 2’eren og godt 1 min. ved 6’eren. Ved 7 var jeg uheldig og så ikke de 2 meget, meget flade bakker – og måtte lige ud og læse mig sikkert ind, og så stod posten der og grinede – har kigget længere frem da jeg passerede forbi 10-20 m derfra.