Spring Cup klarede sig lige fri af regnbyger.

Natsprint i Hornbæk Plantage. Der er meget skrammel overalt i terrænet, med en del klatreefeu – så ud på stierne – og planlæg nu strækket – kompasset. Det holdt.

Post 1 var der mange der brugte tid på, jeg er glad for at jeg ledte grundigt efter den utydelige sti, der fører frem til tæt SV for posten

På vej til 3 manglede den lille sti mod NNV, den gemte sig bag et væltet træ. 4 – 5 hurtigere at gå udenom end lige på, som flere andre i klubben, der havde samme stræk gjorde. Røj tæt forbi 9, men der var jo stien bag ved med lille side sti. 9 – 10 skulle have taget syd til sti og rundt, så var indløbet blevet præcis. For langsom gennem det tætte mellem 10 og 11 – kompas! Selv med disse 3 forsinkelser, blev det til en 1. plads godt et ½ minut foran Gunnar Grue – super.