Vinternatcuppen d 16-12-2009 var med 5-10 cm nysne – lidt våd – i Jonstrup vang. Samlet start med en masse palaver, så man ikke hørte de sidste sekunders instruktion i megafon. Der var åbenbart 100 m til start trekanten, gik det op for mig, da jeg stod ved søen og grøften.

Banen bestod af 2 sommerfugle med små vinger, der skulle læses grundigt for ikke at komme for langt og galt sam check af kontrolnummeret. For det var kun de større stier og skovveje, der kunne ses – ud over sporet fra “togene”.

Mødte Axel på vej til 8, og han gik foran til 10, men bommede, så jeg fik 1 minut foran, som jeg ville holde ved at gå nogenlunde sikkert. Jeg kunne pludseligt se at jeg måtte være forrest (på kort bane), da jeg skulle rydde sne på postenhederne – og de skulle jeg resten af vejen hjem – go’ følelse. Dog var 17 på den anden side af 3 meter bred grøft med høje sider og med en del vand – vade over, så forspringet holdt.