Kirsten M. Ulrik og Bo K. havde lavet et herligt løb 2. Juledag. Smukt solskin havde de sørget for, og let frost og 2 mm sne. Våde moser med tynd is. Så her kom vådsokkerne til sin ret igen – ingen kolde og skadede fødder.

Garmin’en blev startet på vej ud i skoven, så dan tabte forbindelsen, og fandt først “hjem” ved post 3.

Det sjove kort er sjovt på 2 måder. Nissen har klippet i det, og korttegnerne har ikke været i skoven i nogle år. Så nogle af posterne ligger ca der hvor de er tegnet ind, for det er svært at sætte ud, når kort og terræng ikke svarer til hinanden (der er jo ikke manillaer til et “træningsløb”.)

Post 7 ligger tydeligt længere mod N end på kortet, men den står ved grøfte enden.

Post 11 lå i nordkanten af cirklen – der var mange grene og tuer i mosen langs bakken, så det gik lidt langsomt – og så skulle man så bare have kigge til venstre noget tidligere.