Gert havde lavet en herlig tur i Kirkeskoven, hvor der på hver “anden post”, ville være et kort med 3 korthuskeposter, som man så kunne tage efter behov og lyst. Jeg tog dem alle, og kom til at løbe lidt ekstra frem og tilbage. Der var nogen der sagde de havde klippet poster, de havde set på vejen, og så sparet den ekstra tur derhen – det kan man så vælge at gøre, hvis man vil løbe kortere. Jeg havde ikke tænkt på det, og så heller ikke nogen på min vej.

Den anden ekstrapost uden på engen, gav våde sko og vådsokker, så jeg holdt varmen i sneen og de 3 graders frost og friske vind – alligevel.

Det bliver spændende at se hvordan Garmin-sporet kommer til at ligge i forhold til kortet, når vi får COWI – baserede kort, for der er nogle skæve steder. Er det fejl/unøjagtighed på positionen eller er det kortet? F. eks. på 32 sigter jeg vel op mod lavningen på kortet, og må så 50 m længere mod øst. Ved ekstraposten syd for 51 ved mikro-søen er der et væltet træ, som jeg lige gør den gale vej omkring først.