Det franske natløbs mesterskab (ingen kvalifikationsløb).

Nu havde vi prøvet byen Mayrargues, så natløbet skulle være i skovene – bjergene omkring byen. En del af tiden indtil start gik med at spise ( 3 timer før), og gætte på hvor vi skulle løbe. Det så ud til at målet ville blive det samme som i sprinten tidligere på dagen. (Klik på kortet for stort billede):

Jeg startede forsigtigt ud, og gik pænt i de 2 første poster. Det var stenet og tørt med små stride buske og høj skov i en jævn blanding. Til post 3 fortrød jeg at jeg ikke var gået lige på, idet der i slugten nordpå op mod posten var nange store buske og meget ujævnt, så det tog alt for lang tid at forcere. Resten af banen gik godt, bortset fra at jeg ikke så 11 tallet i det mørke, før jeg var nede ved 12’eren.

Synd at der var hegn på strækkene, og at de ikke stod op hele vejen, så det var lidt slump hvor man kunne passere. Ses på 5-6 at man kunne skære et hjørne af. Ligeledes 7-8, – jeg opdage først at der var et hegn, da jeg var komme ud på den store skovsti, og søgte så mod nord, i forventning om at jeg måtte lidt tilbage mod øst, men det lå ned, der hvor jeg mødte det. Da jeg passerede det vestligeste hjørne var der een der plankede hegnet – sådan sker det vist for ofte. Det rakte til en 2. plads – alt i alt en super dag.

Christian klarede også de 2 første poster godt, og valgte samme vej som jeg – nede i slugten rundt, men røg så forbi slugten mod nord og endte nede ved start, så det var så om at komme tilbage igen.