Stor spænding – første løb i Frankrig i år, og så en sprint i Meyrargues – en middelalder by med slot på toppen af bjerget. (Klik på billedet for stor version):

Jeg prøvede at repetere de vigtige ting ved en sprint – ro på, læs frem og om muligt hele strækket, så du ikke kommer ind i en blindgyde. Til post 2 læste jeg grundigt medens jeg løb det første stykke, om der skulle være hul i muren – men nej, op over toppen og rundt måtte være det hurtigste. Løb udenom til 4, og kunne så vælge vejen på 5-6 i “ro og mag” på asfalten.

Den brune skrænt lige nedenfor 6 viste sig at være en gammel stensætning, men den kunne forceres. 6-7 skulle være taget nede på vejen, det var alt for omstændeligt at løbe på en snoet sti, der gik op og ned. Jeg havde åbenbart ikke sat så meget tid til på 6-7, så det blev til en 1. plads – ud af de 13 der fuldførte. Herlig start –

Christian tog trapperne på 3-4, og har nok sat noget til på det. (Håber han selv skriver lidt her på et tidspunkt).

(klik på kortet for at se stor version):