Første forsøg på at lave et indlæg om et løb. Det var et super godt løb, gode baner og godt kort.

Jeg sætter bare kortet ind nu – senere skal det erstattes med et med mit vejvalg. Jeg regner med at jeg kan rette i et indlæg?

Forberedelserne til start var OK, med ca 25 minuters opvarmning, udstrækning og skosnøring. Startbåsene blev passeret lidt uroligt, idet der var en dame der skulle løbe Åben 2, som trængte sig på og spurgte til hvornår hun fik sit kort mm. I sidte bås udspandt der sig så en samtale med “starteren” – han var alene (på det tidspunkt kun?). Jeg havde fået definitionerne på plads og taget kortet og kontrolleret klassen. Jeg (vi) ventede så på at starteren skulle slutte sin samtale med “den åbne bane”, og sende os afsted. Men – nu gik tiden og jeg opdagede at uret (bag de 2 diskuterende – der var ikke nok åben 2 kort, idet det også var D35) var 10 sekunder over vores starttid!

Afsted i en fart, det var en lidt hovedkuls start. Post 1 bommes lidt – 20 sek. Post 2 også 10-20 sek, 3 ok. 4 – tager det forsigtige vejvalg rundt og lige over bakken og ned i posten, men tror jeg er kommet forkert, da der kun er noget grønt langt nede af bakken og ingen lille slugt i slugten – tror jeg, for det er inde i det grønne posten sidder. Over i den NØ lige del af bakken og checke – jo den er god nok tilbage igen. Øv nu må du bare nyde turen og få et godt løb og glemme den rodede start. Og det gjorde jeg så – en 6. plads er ok efter sådan en start. Så jeg ønsker åbne baner hen hvor peberet gror – i hvert fald til DM.